Лікарі Івано-Франківська успішно провели надскладну операцію

Здоров'я, Новини

Сьогодні на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук завідувачка відділенням інвазивних методів діагностики, лікування і реперфузійної терапії центральної міської клінічної лікарні Івано-Франківська Лілія Сорохтей повідомила про складну операцію, яку лікарям успішно вдалося провести, інформує Правда.іф.

«Вітаю всю нашу кардіохірургічну команду з черговою перемогою. Вчора вперше в нашому відділенні було зроблено аорто-коронарне шунтування пацієнтці з гострим коронарним синдромом з елевацією сегменту ST. Пацієнтка з цукровим діабетом і дуже складною для стентування анатомією. Ті, хто в темі, знають, як важко хірургам оперувати пацієнтів з інфарктом на фоні подвійної антитромбоцитарної терапії. Дякую колегам-хірургам і анестезіологам за сміливість і професіоналізм. Тішуся, що в нас склалася справжня команда / “Heart team”.

На фото: пацієнтка на другий день після операції (з її згоди) і її SYNTAX Score II», – йдеться в дописі.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.