Партія Гройсмана “Українська стратегія”: що про неї відомо

Новини, Політика

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман цього тижня проведе з’їзд та презентує свою партію “Українська стратегія”.

На з’їзді буде представлено і головні пункти програми, і меседжі, і першу п’ятірку-десятку, пише “Українська правда“, посилаючись на власні джерела.

За словами співрозмовника, на перших місцях списку партії буде сам Володимир Гройсман і чинний міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко.

Можливо, у п’ятірці буде Оксана Маркарова. Вона дуже достойна людина, і ми їй будемо раді. Але побачите на з’їзді,– додав соратник Гройсмана.

Гаслом кампанії має стати фраза “Україна – це не просто місце на карті…” з різними варіантами продовження. Окрім того, кампанію прем’єра будуть вести українські технологи. Пропозиції американських спеціалістів Гройсмана не влаштували.

Напередодні Володимир Гройсман прийняв рішення йти на парламентські вибори самостійно. Він відкинув  будь-які варіанти об’єднання, зокрема – з “Європейською солідарністю” Петра Порошенка.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.