На Прикарпатті за добу в ДТП загинули чотири людини

Кримінал, Новини

За минулу добу в Івано-Франківській області зафіксовано сім дорожньо-транспортних пригод. В аваріях загинули чотири прикарпатці, троє потрапили в лікарню.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА.

Учора, 23.травня, смертельна ДТП сталася в селі Матеївці Коломийського району. Мешканець села Корнич на “Фольксваген Джета” наїхав на 42-річного місцевого чоловіка, який раптово вибіг на дорогу. Пішохід загинув на місці.

В Івано-Франківську по вул. Довженка “Фольксваген Тоуран” наїхав на 68-річну жінку. Потерпілу госпіталізували у травматологічне відділення міської клінічної лікарні №1, де під час реанімаційних заходів вона померла.

У Великій Тур’ї Долинського району зіткнулися “Део” і скутер. 15-річний водій скутера помер на місці.

Близько опівночі 22 травня в селі Конюшки Рогатинського району водій автомобіля “Рено 19” збив пішохода. Чоловік загинув на місці події.

У селі Загвіздя під Івано-Франківськом зіткнулися “Фольксваген Поло” і “Тойота Корола”. Пасажирка “Тойоти” отримала травми і госпіталізована в обласну клінічну лікарню.

Вчора вранці у Калуші “Тойта Лендкрузер” наздогнала і вдарила ззаду “Шкоду Октавію”, внслідок чого “Шкода” збила 44-річну мешканку села Липовиця Рожнятівського району. Жінка потрапила в нейрохірургію Калуської центральної районної лікарні.

Увечері 23 травня у селі Борщів Снятинського району 22-річний місцевий мешканець на “Фіат Скудо” збив жінку 1937 року народження, яка їхала на велосипеді. Жінку госпіталізували до Коломийської районної лікарні.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.