Офіційно: Потап і Настя сьогодні одружуються

Новини

Весілля відбудеться 23 травня

У день весілля Потап презентував пісню «Константа», в якій розповів про почуття до відомої співачки.

«Це зізнання моїй дівчинці Насті Каменських, яку я люблю і на якій сьогодні одружуся. Це лірика про найголовніше –про союз наших галактик, про нашу любов», – розповів Потап виданню Viva.

Вслухуючись у текст, який сміливо можна називати зізнанням, відразу стає зрозуміло, чому пара так довго приховувала свої відносини.

«Я намагався вберегти її від зайвих очей, слів, постів. Я буваю дуже відвертим тільки з потаємним для мене. Кохання було, є і буде, – розповідає Олексій Потапенко в пісні «Константа». – Я кохаю тебе більше всіх на цьому світі, у нас будуть гарні милі діти, люблю тебе більше всіх в цьому Всесвіті. Моє кохання – це константа, вона незмінна».

Нещодавно й сама Настя Каменських презентувала зворушливу відеороботу «Обіцяю», заінтригувавши підписників образом в сукні, яку багато хто прийняв за весільну. Раніше NK зізналася, що ця пісня є відображенням її почуттів.

«Кліп на пісню «Обіцяю» – це не просто відео, це справжній арт-проект! У ньому відтворені і таємнича Мона Ліза, і загадкова дівчина з перлинною сережкою, богиня Венера та інші красуні, створені великими митцями. За кожною ховається загадкова історія кохання. Ця пісня є дуже особливою для мене. Вона є відображенням моїх почуттів, тому і кліп вийшов винятковим! Кожна картина – втілення любові та особливих емоцій, які з нею пов’язані. Я прагну увіковічити свої почуття так само, як це робили великі митці, створюючи свої картини», – написала NK на своїй офіційній сторінці в Instagram.

 

Джерело: kanalukraina.tv

Фото: Кадр з кліпу Константа

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.