Завтра франківці матимуть змогу поставити питання начальнику Нацполіції Голубошу

Новини, Суспільство

У четвер, 23 травня на UA: КАРПАТИ  відбудеться ефір з Володимиром Голубошем, про вони це повідомили на своїй сторінці у Facebook.

Начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області буде звітувати в прямому ефірі про діяльність Національної поліції.

Також, всі бажаючі можуть поставити йому питання, подзвонивши у студію за номером (067) 550 20 50.

А якщо не маєте такої можливості, то можете написати пост з хештегом #Запитай_Голубоша у мережі Facebook. Найгостріші із них ведучі #Звітів_наживо обіцяють озвучити та обговорити у програмі.

Ефір починається о 19:20 год.

Нагадаємо, #Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ, де чиновники та посадовці різних рангів і структур звітують про роботу своїх підрозділів: як про досягнення, так і про помилки. За концепцією програми, до обговорення в прямому ефірі, крім представників влади, залучають журналістів, незалежних експертів та громадськість. Тривалість кожних #Звітів_наживо — 52 хвилини.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.