Водії, масажисти, секретарки повертаються, – нардеп з Прикарпаття про виборчу реформу від Зеленського

Новини, Політика

Народний депутат Юрій Соловей прокоментував виборчу реформу від Президента України Володимира Зеленського.

Як раніше інформували ЗМІ, Зеленський підписав указ про розпуск Верховної Ради 8-го скликання і призначив позачергові вибори до ВР на 21 липня 2019 року. Крім того Володимир Зеленський пропонує внести зміни до закону про вибори народних депутатів: знизити прохідний бар’єр для партій до 3% та скасувати мажоритарку.

Нардеп з Прикарпаття Юрій Соловей каже, що зміни, які пропонує Зеленський, допоможуть українським олігархам отримати контроль над Парламентом.

“Ось і все стало на свої місця. На другий день своєї роботи Президент Зеленський ініціює позачергове засідання Парламенту по зміні виборчої системи. Ви думаєте, відкриті списки? Дульки. З точністю до навпаки. Закрита пропорційна система зі зниженням виборчого бар’єру до 3%. Водії, масажисти, секретарки, тощо повертаються”, – написав Соловей у соцмережі Facebook.

За словами нардепа, таким чином давня мрія олігархів контролювати Верховну Раду зараз є близькою до здійснення.

“Поясню зрозумілими словами: Ринат Ахметов (“Опозиційний блок”), Віктор Медведчук (Опозиційна платформа “За життя”), Ігор Коломойський (“Слуга народу”), Віктор Пінчук (партія Смешка). Згідно з останніми дослідженнями – разом понад 70%. Про те, що вони повністю контролюють інформпростір мовчу. Крапка”, – додав Юрій Соловей.

 

Нагадаємо, що Коломойський призначив свого юриста, який підпадає під закон про люстрацію, керувати Адміністрацією Президента України

Зеленський видав указ про розпуск Ради і вимагає ліквідувати мажоритарку

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.