Депутат Івано-Франківської облради просить виділити кошти на будівництво берегозакріплювальних споруд в селі Пнів

Новини, Суспільство

Депутат Івано-Франківської облради від партії «ВОЛЯ» Ольга Федишина просить з обласного фонду охорони навколишнього середовища виділити кошти на будівництво берегозакріплювальних споруд на річці Бистриця Надвірнянська в селі Пнів, що у Надвірнянському районі.

Про це вона заявила на сьогоднішній сесії, інформує прес-служба партії.

«За моєї ініціативи з обласного фонду уже виділялись 610 тис. на ці роботи. Однак, внаслідок негоди, яка мала місце 1 травня, на жаль, ці витрати зростають і цих коштів не буде достатньо. Тих грошей, які виділив на ліквідацію наслідків негоди Надвірнянський район та власних коштів Битківської селищної і Пнівської сільської ради також замало», – сказала депутат.

Федишина сподівається на підтримку такої ініціативи з боку обласної ради та ОДА.

«Щоб в подальшому такі кошти були виділені на ліквідацію наслідків негоди і на даний природоохоронний захід, який зможе запобігти ще більшому руйнуванню моста і дороги в майбутньому», – говорить депутат від «ВОЛІ».

Відзначимо, що лідер партії «ВОЛЯ», народний депутат Юрій Дерев’янко також звернувся із запитом до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, в якому просить виділити кошти на усунення наслідків негоди 1 травня, яка призвела до зсуву берегу річки Бистриця, обвалу частини дороги та пошкодження мосту в с. Пнів Надвірнянського району на Івано-Франківщині.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.