Перегінську школу-інтернат вирішили трансформувати

Новини, Суспільство

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук підписав розпорядження «Про трансформацію Перегінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради».

Про це пише Галичина.

«Департамент освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації (В. Кімакович) спільно з Рожнятівською райдержадміністрацією (І. Люклян), службою у справах дітей обласної державної адміністрації (І. Ковалик), Івано-Франківським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Р. Микитюк) повинні забезпечити складання плану трансформації Перегінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради до 01.06.2019 року», – йдеться у документі.

Працівників Перегінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради повідомлять про реформування названого

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.