На “стратегічному” кільці у Долині встановлять 56 дорожніх знаків нового зразка.

Новини

На км 38 дороги державного значення Н-10 Стрий – Мамалига в місті Долина продовжуються роботи з упорядкування кільцевої розв’язки.

Проект спільно реалізують Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області та Долинська міська рада, за кошти із державного бюджету і міськради.

Виконавець робіт – ТОВ “ПБС”.

Оновлення кільцевої розв’язки робиться, щоби поліпшити безпеку руху на перетині двох доріг державного значення: Н-10 “Стрий – Мамалига” та Р-21 “Долина – Хуст”.

Підрядники за погодженням зі Службою автодоріг встановлюють нові дорожні знаки європейського зразка.

Згідно з проектними вимогами і дорожньо-будівельними нормами, на “стратегічній” розв’язці буде 56 нових дороговказів.

“Дорожні знаки – нові для Прикарпаття. Вони – із світловідбивальною плівкою. Такий знак добре видно вдень і вночі, прослужить не менш ніж 10 років. За два дні встановимо їх усі”, – обіцяє виконроб відділу експлуатації ТОВ “ПБС” Андрій Яцків.

Проектом передбачено також встановлення додаткового освітлення на кільці, інформує САД. Це забезпечить цілодобову видимість для водіїв і пішоходів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.