На вимогу сайту Голос.if.ua в селі Березівка почали укріпляти дамбу

Відео-новини, Новини

Газета “Голос народу Івано -Франківщини” та сайт Голос.if.ua проводили журналістські розслідування з приводу бездіяльності Івано -Франківської обласної влади на руйнування берегоукріплень в с. Угорники, Микитинці Івано -Франківської міської ради та с. Березівка Тисменицького району.

Нагадаємо, що в с. Угорники та Микитинці паводками 2008-2018 року було підмито і частково зруйновані дамби.

Також берегоукріплення були зруйновані паводком в 2018 році в с. Березівка Тисменицького району.

І от Івано -Франківська обласна влада відреаувала на наші критичні публікації та звернення і розпочала русловідновлювані роботи.

Аварійна бригада Дністровського управління водних ресурсів вживає заходів щодо стабілізацію ситуації, яка склалась на водозахисній дамбі річки Бистриця Надвірнянська в селі Березівка Тисменецького району після паводку.

За останніх два дні на об’єкт завезено і укладено 120 т. негабаритного каменю, 310 т. піщано-гравійної суміші. Задіяно три одиниці спеціальної техніки (екскаватор та 2 самоскиди).

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.