Газеті “Голос народу Івано -Франківщини” та сайту Голос.if.ua -7 років

Новини

14 травня 2019 року редакція газети “Голос народу Івано -Франківщини” та сайту Голос.if.ua відмітили 7-му річницю з дня свого заснування.

“Сьогодні редакція газети “Голос народу Івано-Франківщини” та сайту Голос.if.ua відмітила      сьому річницю з дня заснування. За цей час наше видання та його колектив пройшли непростий шлях, який складався з випробувань, переслідувань, шантажування, залякування та підкупу режимами Януковича і Порошенка. Ми вистояли і при Януковичу, і під час війни, і в не простих умовах панування мародерського режиму Порошенка-Яценюка-Гройсмана та з честю продовжуємо відстоювати свободу слова, правду, демократію. Однак на цьому шляху не обійшлося і без втрат, окремі представники нашого колективу спокусилися, проміняли принципи чесної і незаангажованої журналістики, дружбу та товариство на “порошенківську мародерську цукерку”. Але Бог їм, зрадникам суддя! Нам йти далі, відбудовувати Україну, доносити слово правди до кожного громадянина, у кожну домівку. Будьте і надалі з нами друзі!” – написав на своїй сторінці у фейсбук Голова ГО “Всеукраїнське об’єднання “Голос” Ростислав Гудзінський

Світлина від Ростислава Гудзінського.

Світлина від Ростислава Гудзінського.

Світлина від Ростислава Гудзінського.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.