«Зніми навушники»: у Івано-Франківську на пішохідних переходах з’являться нагадування для людей

Кримінал, Новини

За минулий тиждень патрульні склали 398 адміністративних матеріалів. З них 25 адмінматеріалів за появу у громадському місці у нетверезому стані.

Про це у вівторок, 14 травня на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповів начальника управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Андрій Киричук, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Патрульний розповів, що вчора на вулиці Коновальця було ДТП між автівкою «Мерсерес» та автобусом «Еталом», який їхав на маршруті №29. Проте, на місце патрульних не викликали. Водії розійшлись по європротоколу.

Загалом за минулий тиждень у місті збільшилась кількість ДТП. Їх трапилось 27. Одне – з потерпілим.

Киричук анонсував, що у середу, 15 травня патрульні проведуть акцію в рамках всеукраїнського заходу «Відповідальний пішохід». Так патрульні намагатимуться привернути увагу пішоходів до елементарних правил дорожнього руху під час переходу дороги.

«На тротуарах перед пішохідними переходами патрульні за допомогою трафаретів наноситимуть попереджувальні написи «Візьми дитину за руку», «Зніми навушники», «Сховай телефон», «Зупинись» та інші», – зауважив патрульний.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.