Микола Палійчук: Новий президент має нарешті почати виконувати свої обов’язки

Новини, Політика

Новий президент повинен скласти присягу і нарешті розпочати виконувати свої обов’язки. Адже в усіх країнах саме період передачі влади – дуже складний. Поспішні призначення очільників ООС, голови Нацради свідчать про низький рівень політичної культури нашої влади.

Про це у традиційному ефірі програми “Актуальне інтерв’ю” сказав керівник прикарпатського УКРОПу, голова комісії з питань бюджету, фінансів та податів Микола Палійчук.

“Зараз потрібно встановити прозорі правила гри, вибудувати чесну систему взаємовідносин Києва з регіонами – і люди самі наведуть в країні порядок. Від новообраного президента потрібно, щоб він був чесним, справедливим, боровся з корупцією, перезапустив реформи. І звісно, суспільство очікує реального покарання злочинців при владі, які всі ці роки обкрадали власний народ”, – сказав укропівець.

Також Микола Палійчук наголосив, що для ефективного управління країною потрібно негайно ліквідувати обласні та районні адміністрації. І поділився думками з приводу майбутніх виборів до Верховної Ради:

“На мою думку, багато старих політиків та партій не мають шансів знову потрапили в український парламент. Переконаний, що одна з найбільших перемог Зеленського уже сьогодні – це те, що він може змінити стару політичну систему України”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.