Коломойський назвав, з ким можлива коаліція “Слуги народу”

Новини, Політика

Ігор Коломойський в інтерв’ю “РБК-Україна” зазначив, що в наступному парламенті коаліція можлива з Тимошенко, Ляшком і Гриценком.

Коломойський наголосив, що коаліція можлива з “нормальними людьми, а не зі зрадниками, які в Москву за консультаціями їздять”.

Тут без компромісів. Якщо не вийде, тоді підемо на ще одні вибори. Все буде жорстко, – додав він.

Вибори до Верховної Ради 9 скликання є запланованими на 27 жовтня. Цього дня виборці будуть голосувати в загальнодержавному окрузі (за політичні партії) та в одномандатних округах (за кандидатів-мажоритарників).

Які дані останніх соцопитувань щодо парламентських виборів?Згідно з дослідженням, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології з 9 по 14 квітня, серед тих виборців, які вже визначилися з вибором і планують прийти на вибори, відсотки розподіляються так: “Слуга народу” – 25,9%. “Опозиційна платформа –”За Життя” – 15,7%. Блок Петра Порошенка “Солідарність”– 13,9%. ВО “Батьківщина” – 12,1%. “Громадянська позиція” – 5,1%. “Сила і Честь” – 5%. Ще дві партії близькі до прохідного бар’єру: Радикальна партія Олега Ляшка (4,8%) і ВО “Свобода” (4,6%). За умовний “Блок Святослава Вакарчука” готові проголосувати 1,5% виборців.

парламентські вибори партії верховна рада рейтинг

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.