Наступний тиждень на Прикарпатті почнеться з дощів

Новини

В найближчі три доби в західній частині грозові дощі ( в основному в денні години); температура вночі 7-12°, вдень 15-21°.

На решті території переважно без опадів, лише завтра вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза; температура вночі 8-14°, вдень 20-25°, повідомили у прес-службі “Укргідрометцентру”, пише УНН.

“В найближчі три доби в західній частині грозові дощі ( в основному в денні години); температура вночі 7-12°, вдень 15-21°. На решті території переважно без опадів, лише завтра вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза; температура вночі 8-14°, вдень 20-25°. Вночі та вранці у південних та центральних областях місцями туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с”, – повідомили синоптики.

На Київщині завтра вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, можлива гроза. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі 8-12°, вдень 20-24°, у Києві вночі 10-12°, вдень 21-23°.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.