Геращенко облаштує свою приймальню у наметі, який Кернес хоче знести

Новини, Політика

Нардеп від БПП Ірина Геращенко заявила, що має намір облаштувати свою громадську приймальню у наметі волонтерів у центрі Харкова для збору допомоги армії, який місцева влада вимагає демонтувати до 14 травня. 

Про це Геращенко повідомила 12 травня на своїй сторінці у Facebook.

“До мене звернулися харківські волонтери і активісти з пропозицію облаштувати у наметі, в якому 5 років збирали гуманітарку на фронт, мою депутатську громадську приймальню. Для мене це честь, дала згоду”, – заявила нардеп.

Геращенко додала, що найближчим часом планує провести там особистий депутатський прийом.

Раніше учасники віча, яке проводили на підтримку роботи волонтерського намету, встановили на ньому табличку з повідомленням, що намет є громадською приймальнею нардепа Ярослава Маркевича.

IT Sector Харків@itsector

На двері намету «Все для перемоги» встановили табличку, що відтепер це громадська приймальня нардепа Ярослава Маркевича

Про це говорять 54 осіб

Учасники віча також підписали звернення на ім’я мера міста Геннадія Кернеса проти знесення намету “Все для перемоги”.

 

Нагадаємо,

  • 8 травня мер Харкова Геннадій Кернес закликав містян підтримати петицію про те, щоб прибрати з проспекту Свободи в місті намет зі збору допомоги українським військовим.
  • Міська влада видала припис, датований 11 травня, яким зобов’язує волонтерів протягом 3 днів демонтувати намет. Відповідно до документу, намет встановлено на землі комунальної власності без дозвільних документів.
  • 14 травня у центрі Харкова відбувся мітинг проти знесення намету волонтерів для збору допомоги армії.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.