Чому не розслідується справа із смертельним ДТП вчиненим братом мера Івано-Франківська? (відео+фото+документи)

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

9 вересня 2019 року двоюрідний брат мера Івано-Франківська, депутат міської ради від ПП ВО «Свобода» Роман Марцінків на пішоходному переході у селі Марківці Тисменицького району збив насмерть людину.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Тоді правоохоронці повідомляли, що ДТП сталося у наслідок порушення правил дорожнього руху водієм Mercedes Sprinter який перевищив швидкість і не пропустив пішохода. За фактом смертельної ДТП було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)

Пройшло два роки з тої трагічної події і журналісти дізналися, що справа не те, що не передана до суду, а вон просто була закрита правоохоронцями ще в 2020 році.  Чому ж так сталося розбирався журналіст Георгій Жужунадзе.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.