Івано-Франківськ став фіналістом національного конкурсу «Молодіжна столиця України»

Новини, Суспільство

19 листопада 2019 року Наглядова рада національного конкурсу «Молодіжна столиця України» визначила 10 міст-фіналістів.

Так, ними стали: Вінниця, Івано-Франківськ, Кременчук, Миколаїв, Одеса, Тернопіль, Умань, Харків, Хмельницький, Чернівці, пише Голос.if.ua.

Вже 10 грудня відбудеться фінальний етап конкурсу. Делегації від міст-фіналістів за участі представників міської влади та молоді будуть аргументувати чому саме їхнє місто має стати Молодіжною столицею України 2020 року.

За словами організаторів, перший етап відбору був складний і неймовірно мотивуючий. Усі 48 міст продемонстрували ріст у порівнянні з попередніми роками, динаміку в своєму розвитку і новий рівень діалогу молоді і муніципалітетів.

“Ми дякуємо усім містам, які зробили колосальну роботу протягом року. Ми цінуємо ті кращі практики в молодіжній політиці міст, які стають не винятками, а тенденцією. Фіналістам бажаємо успіхів у другому турі! Вболівайте за свої міста та слідкуйте за подіями конкурсу на нашій сторінці і сайті Молодіжної столиці http://youthcapital.org.ua/ і https://www.instagram.com/youthcapitalofukraine/”, – йдеться у повідомленні.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.