Франківські депутати міськради не змогли подолати вето міського голови

Новини, Суспільство
В Івано-Франківську відбулась позачергова сесія міськради. На порядку денному 8 питань. У залі присутні 29 депутати.

Серед іншого, у порядку денному повторний розгляд пункту 6 додатку 9 рішення Івано-Франківської міської ради від 08.11.2019р. №300-32 «Про розгляд звернень громадян щодо оформлення права власності на земельні ділянки», інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Як відомо, 8 листопада міська рада проголосувала та надала у власність франківцю Андрію Луцась земельну ділянку площею 0,0026 га, що знаходиться на вулиці Толстого, для будівництва індивідуального гаража.

Міський голова Руслан Марцінків розповів, що нещодавно на його ім’я надійшла заява від мешканки міста про те, на цій ділянці вже знаходиться її гараж. Відтак мер наклав на рішення сесії вето. Тож зараз депутати повинні проголосувати «За» подолання вето.

«Зараз депутати повинні проголосувати «За» подолання вето.  Також треба вийти на місце та розібратись у всьому», – зауважив очільник міста.

У підсумку «за» подолання вето проголосували 4 депутати. Рішення не прийняте.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.