Вiдбyлoсь затримання племінника Порошенка працівниками СБУ. Відео

Без рубрики

У мережу потрапили кадри затримання глави Укрексімбанку, Олександра Гриценка, племінника дружини Петра Олексійовича Порошенка,інформує  Голос.if.ua з посиланням на globalpres.co

СБУ затримала племінника Порошенко, який сприяв розграбуванню української армії.

Будучи найближчим родичем екс-президента, відморозок забезпечував висновок вкрадених коштів з України на офшорні рахунки

Після того, як пройшла інформація про викрадення в Києві глави Укрексімбанку Олександра Гриценко, в СБУ заявили, що це було не викрадення а затримання.

Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

«Ніякого викрадення одного з членів правління АТ« Укрексімбанк »не було. Він був затриманий співробітниками Служби безпеки України за дорученням Генеральної прокуратури України в рамках кримінального провадження за ознаками вчинення злочинів, передбачених ч.1 ст. 255, ч.5 ст. 191, ч.3 ст. 209. Затримання відбувалося виключно в рамках чинного законодавства. В даний час затриманий поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Справу веде Генеральна прокуратура України », – написала Олена Гітлянська.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.