Орендар Центрального продуктового ринку м. Івано -Франківська Ігор Халаменда “Бура”, звернувся до підприємців (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Бізнесмен, власник ТОВ “Торговий сервіс”, яка орендує Центральний продуктовий ринок в м. Івано -Франківську Ігор Халаменда на прізвиська “Бура” звернувся до підприємців, про це інформує Голос.if.ua.

“Значить, що хочу звернутись до підприємців, щоб завтра, після завтра та в найближчі дні вони не платили ніякі гроші, адже у цих людей немає ніяких документів, ми йдемо в правовому полі, сьогодні все вийшло, як ми планували, ми розуміли, що нас все рівно будуть блокувати, ну для цих людей, це все закінчиться тюрмою, а ви будете платити гроші бандитам, які на сьогоднішній день не платять ні податків. не здають гроші на рахунок, вони все ставлять собі в карман і розбігаються через пару днів. Все дякую” – сказав Ігор Халаменда.

         також читайте: Центральний продуктовий ринок Івано-Франківська, активна фаза конфлікту (відео без цензури)

До журналістів звернувся Тарас Жарський, адвокат Ігоря Халаменди, який відмітив, “територію ринку охоронятимуть спецпідрозділи поліції, працівники поліції, працівники інших правоохоронних органів і така ситуація збережеться до понеділка (18 жовтня). Чому до понеділка? В понеділок буде працювати суд, буде ухвала слідчого судді, про обшук, огляд приміщення і відповідно слідчий матиме всі підстави попасти в середину”, зазначив Тарас Жарський.

          також читайте: Халаменда – знову власник івано-франківського центрального ринку згідно даних Мін’юсту

Детальніше у відео від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.