Мальтійська служба допомоги просить небайдужих стати Миколаями для сиріт (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

У поштові скриньки Мальтійської служби допомоги надійшло близько тисячі таких листів.

Діти, позбавлені батьківського піклування, вкотре довірили персональні прохання до Святого волонтерам. Майже два десятиліття поспіль офіс благодійної організації напередодні Миколая перетворюється на подарунковий склад. І цей рік не став винятком, інформує Голос.if.ua з посиланням на Вежу.

Одні листи приймають, інші відправляють. Пошта Мальтійської служби допомоги більше, ніж за місяць до свята перейшла у посилений режим роботи.

Волонтери просять благодійників бути відповідальними. Якщо, з певних причин не вдається зробити подарунок дитині, повернути листа в офіс. Не раз, розповідають, доводилося самим в останній момент формувати «миколайків». Адже деякі люди, взявши дитяче послання, більше не давали про себе знати.

Ті, у кого немає часу шукати подарунки, можуть допомогти грошами або засобами догляду та гігієни. Із середини грудня волонтери Мальтійської служби почнуть розвозити пакунки адресатам. Відтак, будуть вдячні, якщо хтось зголоситься допомогти й у транспортуванні вантажу. Адже їм доведеться навідатися на понад два десятки адрес.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.