Пийте цю воду вранці і ввечері, і ви побачите, що трапиться!

Здоров'я

 Голос.if.ua пропонує Вам простий спосіб омолодити свій організм і продовжити молодість.

У профілактичних цілях з квітня по грудень кип’ячену воду можна пити вранці перед сніданком і ввечері після вечері.

Східний спосіб оздоровлення

Беруть 1 л. чистої води і кип’ятять її так довго, поки не залишиться одна четверта літра – 1 склянка.

Ось цю склянку і випивають. Чому після довгого кип’ятіння чиста вода отримує оздоровлюючі властивості – для тибетської медичної науки це не секрет. Відомо, що вода – ідеальний носій інформації.

Щоб разом з водою в організм проникла інформація, спрямована на оздоровлення, спочатку потрібно звільнити воду від всіх випадкових інформаційних нашарувань. Тому воду фільтрують (або беруть джерельну), а потім кип’ятять: при кип’ятінні руйнується багато структур, які випадково виникли та здатні нести несприятливу інформацію.

Але кип’ятіння – лише половина справи. Тепер чисту воду необхідно зарядити позитивною, корисною для організму інформацією. Це можуть бути хороші, добрі слова або думки, побажання здоров’я і довголіття собі і близьким. Віруючі можуть прочитати молитву (все одно, якою мовою). Після прочитання молитви треба легенько подути на воду, немов повідомляючи їй виголошену інформацію. Для посилення дії читання молитви можна повторити. Заряджену таким чином воду випивають повільно, маленькими ковтками.

Пийте цю воду вранці і ввечері, і ви побачите, що трапиться!

Добре також вмиватися нею. Заряджена молитвою вода, особливо швидко і помітно допомагає дітям.

Крім зцілення від уже наявних хвороб ця вода блокує появу майбутніх хвороб, яких старіючому організму, як прийнято думати, не уникнути.

Автор Савелій Кашницький, з книги «Перлини східної медицини»

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.