Прикарпатські неповнолітні причетними були до 86 злочинів

Новини, Суспільство

На Прикарпатті цьогоріч неповнолітні вчинили майже на чверть менше кримінальних правопорушення, ніж за такий же період минулого року.

Про це повідомляє Ювенальна превенція Прикарпаття, повідомляє  Голос.if.ua.

“Така тенденція хоч і є позитивною, проте ювенальні поліцейські краю не вважають її приводом до зменшення зусиль щодо протидії злочинності у дитячому середовищі. Підлітки, як свідчить статистика, виявилися причетними до скоєння 86 злочинів”, – розповідають правоохоронці.

Деякі з неповнолітніх «відзначилися» по кілька разів – у вчиненні цих правопорушень брали участь 73 особи, яким ще не виповнилося 18 років.

“Як і раніше, серед вчинених дітьми злочинів найбільше крадіжок – 39. Також на кримінальному «рахунку» підлітків 8 пограбувань, 11 випадків хуліганства, 4 незаконних заволодінь транспортними засобами”, – коментують ювенали.

У кожному випадку працівники ювенальної превенції з’ясовують, що спонукало дітей до вчинення кримінальних правопорушень та вживають відповідних заходів для усунення причин, які сприяють скоєнню злочинів неповнолітніми

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.