Прес -анонс: Чи зможуть «ДНРівці» захопити місто Івано -Франківськ? (документ)

Новини, Суспільство

06.11.2019 року о 12:00 год. в приміщенні конференц -залу готелю “Станіславів”, що по вул. В’ячеслава Чорновола, 7, м. Івано-Франківська, відбудеться круглий стіл на тему: Чи зможуть “ДНРівці” захопити місто Івано -Франківськ, про це інформує Голос.if.ua.

Прийняти участь в круглому столі запрошують громадських активістів, журналістів та мешканців м. Івано -Франківська.

В останні роки в Івано -Франківськ та область почали проникати представники бізнесу, які сповідують проросійські погляди. Так, ці особи збільшили свої частки на ринку скрапленого газу, будівельного та медійного бізнесу. За підтримки осіб з проросійськими поглядами, а іноді і особами з окупованих територій Донбасу в Івано -Франківську почали в рейдерський спосіб захоплюватись підприємства. Так, 2016 році мешканці непідконтрольних Україні територій за підробленими документами позбавили адміністративного приміщення трудовий колектив УДКТІагротранс. Цього року схожа ситуація сталася і з Центральним продуктовим ринком м. Івано -Франківська. Така тенденція непокоїть патріотично налаштовану, проукраїнську частину мешканців Івано -Франківської області, так, як вона загрожує своєю тихою, непомітною, повзучою «окупацією» П’ємонту української демократії.

Круглий стіл на тему: Чи зможуть «ДНРівці» захопити місто Івано -Франківськ? Короткий зміст: В останні роки в Івано…

Опубліковано Ростиславом Гудзінським Вівторок, 5 листопада 2019 р.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.