В Коломиї циганка намагалась обікрасти магазин

Кримінал, Новини

Жінка, ромської національності намагалася здійснити крадіжку з магазину в місті Коломиї. Однак була затримана поліцейськими охорони, про це інформує Голос.if.ua.

Близько 16-ї години наряд поліції охорони отримав інформацію про сигнал «Тривога», який надійшов з магазину, що був під охороною, інформує Фіртка з посиланням на поліцію охорони.

Поліцейські охорони негайно виїхали на спрацювання.

Адміністратор закладу вказала правоохоронцям на невідому особу жіночої статі, яка намагалася винести за межі каси неоплачений товар на загальну суму близько 750 гривень.

Дану особу затримали. Під час огляду в неї виявили неоплачений товар, а це промислові товари та засоби гігієни.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Коломийського відділу поліції. Затриманою виявилася 36-річна місцева жителька ромської національності.

За даним фактом, жінці інкримінують кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція вказаної статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.