Як франківські пластуни провели осінні канікули

Новини, Суспільство

Ось і завершилися традиційні “Осінні канікули з Пластом”, національною скаутською організацією України.

З 29 жовтня по 2 листопада новаки та новачки (діти до 12 років) та пташата (малюки до 6 років) весело проводили свій час у старовинному карпатському селі Гута Богородчанського району Івано-Франківської області, пише Голос.if.ua.

“Лицарський турнір, парад захисників, потім хода чарівних леді і зрештою коло пошани навколо замку, тобто готелю “Синьогора”, місця таборування, а ввечері бал, де вибрали короля та королеву – це тільки програма одного дня. Ще були пошуки Атлантиди, вибори та багато іншого”, – діляться організатори.

Також щоденні прогулянки, співи, ігри, тематичні театральні імпрези та майстер-класи урізноманітнили та зробили дозвілля пізнавальним та веселим. Проєкт канікул реалізували завдяки  турботливим та свідомим батькам, пластункам з куреня “Блискавки” та ініціативному пластовому юнацтву.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.