Ігор Халаменда каже, що франківський ринок не продавав (відео)

Кримінал, Новини
Колишній власник ТОВ “Торговий сервіс” Ігор Халаменда вперше особисто прокоментував ситуацію з продуктовим ринком Франківська.

У прямому ефірі 112 каналу Халаменда зазначив, що не продавав фірму, про це інформує Голос.if.ua.

“Мені сказали: подивись у реєстр, вашу фірму продано. Коли ми почали з’ясовувати побачили, що реєстратор Шилова переоформила фірму на Тамару Казанцеву, яка живе у селі Андріївка, Донецької області. Як це трапилось — не знаю. Можу сказати, що це рейдерське захоплення”, – каже Халаменда.

За словами Халаменди, його представники вже звернулись до правоохоронців.

“Нові власники погрожують співробітникам моєї фірми розправою, під тиском змушують ходити на роботу. У центрі міста мого водія навіть викинули з машини. У кабінеті юристів — сидять люди зі зброєю та балаклавах”, – розповідає Халаменда.

Ігор Халаменда в Україні, нічого не продавав і Україну не покидав. Звертаємось до усіх працівників та приватних підприємців, порушено дві кримінальні справи, просимо вас не сприяти шахраям. Наголошуємо, що усі домовленності і проплати псевдо керівникам будуть вважатися не дійсними.

Опубліковано Светланою Ивановою Вівторок, 29 жовтня 2019 р.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.