НАБУ відкрило провадження про ймовірну службову недбалість Порошенка

Кримінал, Новини

Кримінальне провадження щодо ймовірної службової недбалості п’ятого українського президента Петра Порошенка Національне антикорупційне бюро України відкрило, виконуючи рішення Вищого антикорупційного суду.
Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальне провадження щодо ймовірної службової недбалості п’ятого українського президента Петра Порошенка. Про це йдеться у відповіді НАБУ на запит “Українських новин”, опублікованій 22 жовтня, про це інформує Голос.if.ua .

“Детективи НАБУ внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу”, – указано у відповіді.

Провадження відкрили, виконуючи рішення Вищого антикорупційного суду, який зобов’язав НАБУ розпочати розслідування, його було зареєстровано 7 жовтня.

Скріншот: ukranews.com

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба говорив, що відомство загалом розслідує 11 проваджень, у яких фігурує Порошенко.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.