Марцінків про зустріч із прем’єр-міністром: Нічого доброго на 2020 рік не очікую

Політика, Суспільство

Вчора, 22 жовтня, міські голови зустрічалися із прем`єр міністром України Олексієм Гончаруком.

Про свої враження від зустірчі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків написав у Фейсбук, передає Голос.if.ua.

“Враження двояке – з одного боку ніби є бажання працювати, є ідеї, які мені імпонують, є ідеї які ні! Відстоював місто і місцеве самоврядування і мав виступ! Скажу так – нічого доброго на 2020 рік не очікую! Акциз на пальне забрали, соц-економ забрали, зарплати вчителям і лікарям, купівля інсуліну, ПТУ – приблизно Ви тримайтесь і ніякого підвищення не буде, новий адміністративний устрій буде і далеко не добровільний! До речі уряд задекларував брати кредит для себе і рекомендував міським головам брати кредити! Ну і продавати все майно, державні підприємства і землю. Коли тобі здається, що все – кінець, то насправді тільки початок!!! Тримаймося купи і все буде добре”, – написав мер.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.