Українців попереджають про суттєве похолодання

Новини, Суспільство

В Україні до кінця тижня утримаються тумани та слабкий вітер, що сприятиме накопиченню шкідливих домішок у повітрі, а з 28 жовтня очікується суттєве зниження температури.

Про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко, пише Голос.if.ua.

“Новий жовтневий тиждень обіцяє знову бути із антициклональнальним характером. Тобто, у більшості областей України очікується погода без опадів, із слабким вітром”, – написала вона.

За словами синоптика, температура повітря, за прогнозами, також не мала б суттєво мінятися, протягом дня стовпчики термометрів коливатимуться в межах +17+24 градусів.

Водночас вона зазначила, що якщо туман триматиметься половину або більшу частину дня, то щільна його пелена не дасть повітрю прогріватися.

Вона додала, що суттєве похолодання передбачається з 28-го жовтня, до +10+14 градусів протягом дня, а з 31-го жовтня -1 листопада температура повітря поповзе до нічних -1-5 градусів, вдень до +5+10 градусів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.