Марцінків пригрозив доганою Гриненьку за відсутність сторінки в фейсбуці

Новини, Суспільство

На оперативній нараді в міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа розглянули звіт про активність департаментів та управлінь і комунальних підприємств у соцмережах.

Руслан Марцінків незадоволений активністю підлеглих.

«Плачевна ситуація. Можу відзначити патронатну службу, департамент культури, департамент освіти. Всі решта мені службову – чому так погано. У департаменті комунальних ресурсів відсутня сторінка – це вже тягне на догану», – сказав Марцінків.

З комунальних підприємств за активність у мережах Марцінків відзначив КП «Електроавтотранс» і «Центр розвитку міста та рекреації». Непогана ситуація, на думку мера, у “Водоекотехпрому”, “Міськсвітла”, “Муніципальної варти”, КП “Благоустрій”.

Департамент комунальних ресурсів очолює Ігор Гриненько. Щоправда, саме прізвище очільника, якому загрожує догана, Марцінків не називав. До речі, сторінка департаменту в фейсбуці таки існує, але вона не активна вже протягом року: останній пост за 21 грудня 2018-го, всього 194 підписники.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.