В Україні може бути зірваний опалювальний сезон: прем’єр-міністр Гончарук зробив попередження

Відео-новини, Новини, Політика

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що опалювальний сезон в Україні розпочнеться без особливих проблем, винятком стануть тільки два міста, про це інформує Голос.if.ua.

“Я зараз із упевненістю можу сказати, що в усіх містах опалювальний сезон почнеться без особливих проблем”, – повідомив він у своєму блозі “Чашка прем’єра”.

“Винятком є лише два міста – це Сміла (Черкаської області. – Ред.) і Новий Розділ (Львівської області. – Ред.). Там ще залишаються певні технічні складності й проблеми – і, можливо, опалення увімкнуть на декілька днів пізніше”, – додав Гончарук.

За його словами, це пов’язано з тим, що тепло в цих містах подавали приватні компанії.

“Вони своїми діями створили критичні ситуації… І в тому, і в іншому випадку рішення ми знайшли. Уряд затвердив усі необхідні документи, щоб люди в цих містах також були в комфорті й не зазнавали труднощів із опаленням своїх будинків”, – підсумував Гончарук.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.