Франківський ДНЗ №27 “Карпатська казка”, з висоти пташиного польоту (фото)

Новини, Суспільство

 У Івано-Франківську, ДНЗ №27 “Карпатська казка”,  призупинено утеплювання фасаду на якому один із кращих  розписів нашого міста, про це інформує Голос.if.ua .   

У мережі це викликало обурення та обговорення,   директор департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук повідомив, що зараз роботи призупинено.

“Шановні друзі! Дошкільний заклад №27 запланований на капремонти за програмою НЕФКО, зокрема утеплення фасаду. Але на даний момент всі роботи призупинені та проводяться консультації з мистецтвознавцями, художниками щодо художнього зображення на фасаді закладу. Ніхто не буде нищити об‘єкти, які мають мистецьку цінність”, – наголосив Максимчук.

Вчора у соціальній мережі Фейсбук Ruslan Veselui виклав фото цього малюнку з висоти пташиного польоту.

“Сфоткаю поки не знайшли “прийнятне” рішення. Колись казали що рукописи не горять, зараз можна перефразувати. Ці зграфіто прекрасні, не знаю як можна таке нищити”,- написав він.

На изображении может находиться: небо и на улице

На изображении может находиться: на улице

На изображении может находиться: небо и на улице

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.