Колапс по вул. Національної гвардії (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Розпочавши весною, ціле літо комунальники мордували вул. Національної гвардії, емітуючи шалену роботу з заміни комунікацій, про це інформує Голос.if.ua.

Вулицю кілька разів розривали і заривали вкладаючи труби, за цей час містяни з повна відчули нудотний запах каналізації. Однак не пройшло і місяця, як вулицю знову розрили в новому місці прориву.

На порозі опалювальний сезон, температура стрімко наближається до 0, а ремонтним роботам по вул. Національної гвардії не видно не кінця і не краю. Чомусь наші комунальники не розуміють, що скільки би ти не латав прогнилі та зношені комунікації, замість однієї аварії, незабаром отримаєш як мінімум дві.

Зариту ж дорогу ці горе майстри замість щебня засипали річковим піщаником, ото ж не важко здогадатись, що асфальт на такій подушці довго не протримається, максимум до наступної осені. Звісно ж ніякої інформації про те, що по середині вулиці проводяться «шалені роботи» на її початку не має, як і не зазначена підрядна організація.

А, може вже час Івано -Франківським чиновникам комплексно підійти до планової заміни комунікацій, які зношені на 80 -90 відсотків?

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.