Створююче суспільство (відео)

Здоров'я, Новини

Доповідь дає розуміння, наскільки важлива згуртованість і дії самих людей у таких ситуаціях. Саме час нам перестати розділяти один одного на нації, релігії і раси і побачити те, що всіх нас об’єднує — це наша духовна природа.

Якби кожна людина відчувала в собі Духовне начало, то вона б зрозуміла, що і в іншій людині, воно є. Тоді б ніхто не зміг заподіяти зло іншому. Тому так важливо почати з себе, працювати над собою, дорослішати духовно. А щоб це відбулося, необхідно щоб кожна людина на Землі сьогодні для початку зупинилася б від тієї скаженої гонки за матеріальними благами і задумалася б над простою людяністю, згадала б про те, що вона перш за все людина, а не зомбі-споживач.

Зараз світова фінансова система влаштована таким чином, що весь світ є боржником дуже маленької групки людей. Держави, які мають зовнішні борги, виплачують їх за допомогою підвищення податків і цін на товари першої необхідності. Тобто самі люди виплачують ці державні борги з великими відсотками. І якщо розібратися, то виходить, що увесь світ у боргу у певної невеликої групи людей.

У зв’язку з цим важливо сказати про прецедент, який відбувся 22 червня 2019 року. Кандидат у президенти США Роббі Веллс на міжнародній прес-конференції «ЗА БЛАГОТВОРЧЕ СУСПІЛЬСТВО» зробив чесну, сміливу і надихаючу заяву. Однією із його пропозицій для виходу з тривалої кризи, в якій перебуває зараз все людство, було повне анулювання всіх боргів і фінансових зобов’язань як між країнами, так і всередині кожної країни. Скасувати всі борги і почати все з початку. І це не виклик світу, це заклик для всіх чесних і свідомих людей — почати жити по-людськи.

Давайте наводити порядок перш за все в собі, тоді і суспільство зміниться. Найбільша цінність — це людське життя. Про це потрібно згадати. А коли нашими спільними зусиллями на Землі не залишиться бід і проблем, тоді дружно будемо перенаправляти надлишкові кошти на дослідження інших планет та інші другорядні проекти.

Не варто втрачати час і чекати, що хтось прийде і за нас все зробить. Вже зараз потрібно діяти спільно. Важливо не мовчати. Кожен з нас може багато зробити для того, щоб 9 травня 2020 року все людство об’єдналося на всесвітній конференції, яка відбудеться на платформі Міжнародного Громадського Руху «АЛЛАТРА». Разом ми знайдемо мирні шляхи вирішення життєво важливих питань і зможемо приступити до їх реалізації.

«Якщо люди з різних країн почнуть консолідуватися у вирішенні різних питань і самостійно об’єднуватися, незалежно від національності, віросповідання, соціального або іншого статусу, поза політичними і жрецькими системами, які спрямовані на роз’єднання людей, то цілком реально за короткий термін побудувати світове суспільство благотворення, де в основі знаходитимуться загальнолюдські духовно-моральні основи. Всі ми люди і у нас у всіх одне місце проживання ‒ Земля, одна національність ‒ людство, одна цінність ‒ життя, завдяки якій ми можемо достойно реалізувати себе і сенс свого існування у вищому духовно-моральному аспекті».

Із Доповіді  «Про проблеми та наслідки глобальної зміни клімату на Землі. Ефективні шляхи вирішення даних проблем»

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.