На Прикарпатті внаслідок ДТП загинуло двоє людей

Кримінал, Новини

Дорожньо-транспортна пригода трапилась, сьогодні 14 вересня, близько 3 години ранку в с. Конюшки, що в Рогатинському районі, про це інформує  Голос.if.ua.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій керуючи автомобілем «ВАЗ 2104» та рухуючись автодорогою сполучення «Мукачево -Львів», не обрав безпечної швидкості руху,не впорався з керуванням, порушив правил дорожнього руху і вчинив зіткнення з вантажним автомобілем «Volvo», під керуванням 21 -річного мешканця Львівської області. Водій вантажівки тверезий, інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Внаслідок аварії водій та пасажир легкового автомобіля від отриманих травм загинули на місці події.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.