«Грають всі»: У Франківську стартував футбольний турнір

Без рубрики

За словами голови обласної федерації футболу Тараса Клима, турнір присвячений тижню футболу УЄФА та Дню фізичної культури і спорту, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

«Ми намагалися під гаслом «Грають всі» зібрати різні команди: маленькі діти 11-12 років, дворові команди, шкільні команди, дівчата, студенти коледжів, дорослі-аматори і Ліга толерантності. Всього 64 команди, більше 500 людей. Сьогодні вони грають попередні ігри в групах. Завтра по чотири команди з кожної групи будуть грати в фіналі за кубки і призи. Турнір має на меті популяризацію футболу, здорового способу життя, залучення всіх до футболу – гри №1 у світі», – пояснює Клим.

Варто зауважити, що учасники турніру приїхали з цілої області: Чорного потоку, Делятина, Городенки, Калуша, Коломиї, Франківська та інших.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.