Зірковий вікенд: ведучий “Євробачення” разом із сім’єю відпочиває у Карпатах (фото)

Новини, Туризм

Днями у Карпатах відпочивало зіркове подружжя Мірошниченків разом із маленькою дочкою, про це інформує Голос.if.ua.

Ведучий розповідає, що дізнавшись про перенесення роботи, зразу чкурнули у Карпати.

“У четвер дізнатися, що робота на вихідних переноситься, розпихати інші справи на інші дні, якісь – взяти із собою, і в суботу рано вранці рванути на кілька днів у Карпати! Бо ми підірвані і закохані один в одного, в подорожі, пригоди та авантюри! А ще це час, коли ми всі можемо бути разом. І це – безцінно”, – пише Тимур.

Крім того, ведучий пише, що багато хто недооцінює Карпати, асоціюючи їх виключно зі снігом та лижами.

“І хоча я щозими приїжджаю у Карпати саме за снігом та спусками, я обожнюю їх і в інші пори року! Карпати влітку – це не тільки свіже повітря, приголомшливі краєвиди та смачнюща кухня, це ще й безліч розваг. Водоспади, полонини, етнопарки. Щороку відкриваються нові місця. Вони всі цікаві, чисті, максимально природні та екологічні. І що не може не тішити, вхід коштує в середньому 50 грн (десь 90, десь 30, десь взагалі безкоштовно)”, – пише ведучий.

Також подружжя познайомило свою дочку із тими тваринами, яких вона бачила лише у книжках, нагодували смачнющим гуцульським баношем та сирниками, яких не готують ніде у світі.

В той час дружина Інна розповідає, що у Карпатах вперше побувала влітку і повернеться сюди ще багато разів. Відпочивала сім’я у горах три дні. За це час вони встигли відвідати музеї, водоспади, вольєрний парк та сувенірні крамнички.

“Ми вибирали ті місця, які підходять для відвідування з дитиною і недалеко від Поляниці, де ми жили”, – пише Інна.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.