Ресторатору нададуть мисливські угіддя для промислової заготівлі дичини? (документ)

Новини, Суспільство

Сьогодні 11.09.2019 року о 10 годині з приміщенні Івано -Франківської обласної ради засідала Земельна комісія, яка за даними видання Голос.if.ua погодила виділення на території ДП Івано -Франківське лісове господарство мисливських угідь ГО “Карпати Л”, незважаючи на заперечення громадськості.

Зокрема 09 вересня 2019 року на ім’я голови Земельної комісії при Івано -Франківській обласній раді Івана Примака поступив лист підписаний головою ГО ІВУВ АТО Всеволодом Андрусівим в якому висловлено заперечення з приводу надання мисливських угідь ГО “Карпати Л”, у зв’язку із тим, що на території угідь члени вказаної організації планують займатися промисловою заготівлею дичини.

Голова ж громадської організації “Карпати Л” у свою чергу має в користуванні ресторан “колибу”, який розташований в межах лісу ДП Івано-Франківське лісове господарство, що є відповіддю для чого їм потрібні мисливські угіддя.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.