Зеленський представив нового керівника Рівненщини із жартами

Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський представив Віталія Коваля як нового голови Рівненської обласної державної адміністрації, про це інформує Голос.if.ua.

Джерело: стрім Офісу президента з Острозької академії.

Пряма мова: “Я відверто кажу кожному голові обласної адміністрації: якщо ми будемо чути сигнали від громадян – будемо реагувати. Це не посада – це можливість показати, хто ви є, і можливість щось зробити для України. Як посада дається, так вона і забирається. Сьогодні ми Вам її даємо”.

Деталі: Президент призначив Віталія Коваля головою Рівненської ОДА указом від 9 вересня.

Перед представленням Коваля Зеленський пожартував: “Тут настрій такий – не хочеться нікого виганяти. Настрій поліпшився, коли я сюди доїхав. Коли ми їхали до вас з аеропорту, не було зв’язку, а про інтернет я зовсім мовчу”.

Президент закликав нового керівника області: “Зв’язок і інтернет у сучасному світі повинен бути у кожному куточку України. Почніть, будь ласка, з цього”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.