Голова Івано-Франківської ОДА пригрозив звільненням керівнику обласної Укртрансбезпеки

Новини, Політика

Голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль на апаратній нараді висварив керівника Укртрансбезпеки в Івано-Франківській області за неефективну роботу.

–На другій нараді поспіль Денис Шмигаль дорікає начальнику обласної Укртрансбезпеки Олегу Суковатому неефективною роботою, пише Голос.if.ua.
Сьогодні керівник ОДА зачитав інформацію з Херсонської області, де за два тижні перевірили 5573 вантажних авто, зафіксували 254 факти перевезення вантажів з перевищенням вагових обмежень, за що нараховано 38 182 євро штрафів.

“Мені з голови не йде сума 5 тисяч євро, яку ви заробили за рік. Зараз ви знов скажете, що у нас нема транзиту, нема машин, нема нічого”,  сказав Шмигаль.

Олег Суковатий відповів, що працівники з Прикарпаття теж там працюють.

“Тобто наші там заробляють 38 тисяч євро для Херсона, а тут хто працює?” – зіронізував Шмигаль.

Суковатий відповів: “Саме так, тільки повернулися з відрядження”.

“Я не просто так до вас вчепився і третій раз підряд вас піднімаю. Я розумію, про що я говорю, і ви розумієте. Я не буду вас більше піднімати, я поставлю питання про невідповідність займаній посаді, і на тому закриємо всі дискусії”, – підсумував Шмигаль.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.