У Мережі обговорюють дружину Олега Винника

Новини, Суспільство

Популярний співак Олег Винник, який став ведучим другого ефіру шоу «Танці з зірками», викликав небувалий ажіотаж в мережі. Обговорюють не тільки його, як ведучого, а й прекрасну супутницю, з якою він виступив на сцені, а потім з’явився за лаштунками, зацікавилась цім Голос.if.ua .

На паркеті Олег Винник виконав свій хіт «Вовчиця». Традиційно на бек-вокалі була його незмінна супутниця Таюне, яку давно називають дружиною артиста.

Масла у вогонь підлив і спільний закулісний знімок Винника і Таюне. Суддя проекту Катерина Кухар опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото, на якому вона позує з Таюне, Олегом Винником і актрисою Ольгою Сумською.

«Вам спиться чи не не спиться?» , – словами пісні підписала фото Кухар.

У коментарях передплатники залишають безліч коментарів, в яких обговорюють можливу дружину Олега Винника. Пишуть, що вона дуже красива.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.